fbpx

Kostenloser Versand für Bestellungen über 125 € in den NL + BE. 

WAREHOUSE FLASH SALE | UP TO 60% OFF!

Dagen
Uur
Min
Sec
Sale = Over

Fotografie stijlvol personaliseren: voorbeelden van gegraveerde camera harnassen

Welcome to our new blog series: Fotografie stijlvol personaliseren

In de wereld van fotografie draait alles om het vastleggen van momenten, het vertellen van verhalen en het vasthouden van emoties door de lens van een camera. Als gepassioneerde fotograaf begrijp je als geen ander hoe belangrijk het is om je eigen stijl en visie te laten zien, zelfs in de accessoires die je gebruikt. Dat is waar onze logo gravering op camera harnassen en schouder straps om de hoek komt kijken. We zijn verheugd om je mee te nemen op een visuele reis, waarin we je laten zien hoe een digitaal logo uiteindelijk transformeert wanneer het gegraveerd wordt op onze hoogwaardige harnassen.

Van digitale pixels naar lederen cameraharnas

Stel je voor: jouw unieke logo, dat symbool staat voor je fotografische vakmanschap, nu gegraveerd op hetzelfde leder dat jouw werk makkelijker maakt tijdens bruiloften, fotoshoots en al je creatieve avonturen. In deze blog laten we je voorbeelden zien van het digitale ontwerp tot het tastbare eindresultaat. 

Nomali Fotografie

In alle volgende voorbeelden zul je 3 afbeeldingen zien. Het proces wat je bij ons eerst digitaal doorloopt om ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat. Zodra je jouw order plaatst geef je bij ons jouw kleurenkeuze door. Dit omvat de kleur van het leer, de kleur van metalen onderdelen en de kleur van jouw gravering. Aan de hand hiervan maken wij een digitaal voorbeeld voor je op. Hieronder zie je de keuze van Nomali fotografie:

Cognac camera harnas – brass hardware – white engraving

Logo Nomali Fotografie

Digitaal voorbeeld van jouw cameraharnas

Dit digitale voorbeeld ontvang je via jouw persoonlijke omgeving op onze website. Hier kun je goedkeuring geven op het voorbeeld of nog op- of aanmerkingen doorsturen zodat wij nog een aanpassing kunnen doen. Zodra alles is goedgekeurd starten wij met het graveren van het harnas. 

Birthe Kulik koos ervoor om het woord paardenfotografie weg te laten op het harnas. Wel koos zij ervoor haar logo in het goud te laten graveren op haar harnas. Helemaal passend bij haar huisstijl zoals je in het originele logo kunt zien.

Stone gray cameraharnas – brass hardware – golden engraving

Omzetten van het logo voor gravering

In sommige gevallen moeten we het logo een klein beetje aanpassen om het mooi te kunnen graveren. Denk hierbij aan logo’s waarbij overlopen te zien zijn, lettertjes te klein zijn om te graveren of omdat het logo uit meerdere kleuren en gradients bestaat. Dit gaat dan altijd in samenspraak zodat het logo zo mooi en leesbaar mogelijk op het harnas uit zal komen. 

Het kiezen van een kleur

Het kiezen van de juiste kleuren combinatie kan soms lastig zijn. De uitstraling van je logo kan er namelijk best door beïnvloed worden. Onze best leesbare kleur gravering is wit. Een logo met dunnen lijnen komt dat het beste uit de verf en is ook op afstand goed leesbaar. Heb je een logo met vrij dikke letters of grote vlakken? Dan is wit helemaal een eyecatcher.

Zoals ook hier bij het logo van Gea Hogeveen.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest
24 Feb. | 10u tot 14u | Kaatsheuvel

TRY & BUY OCHTEND

featured image
BLACK FRIDAY DEALS

15% Off

Sale runs from 17th nov. till 27 nov 2023

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.